Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 586 | Gener '13
Si ja dus Picanya al teu cor, ara, pots dur-la al teu mòbil!

Amb el nou any ja està disponible tant a l'Appstore com a Google Play la nova aplicació (APP) per a telèfons mòbils (smartphones) i tabletes desenvolupada per l'Ajuntament de Picanya.
Aquesta nova eina naix amb la intenció d'aprofitar al màxim les possibilitats dels dispositius mòbils intel·ligents, que ja suposen el 50% dels mòbils al nostre país, i ficar a l'abast de la ciutadania nous serveis.
D'aquesta manera la nova APP anomenada "Picanya" permet serveis tan novedosos com ara rebre un avís per part de la policia local en cas de que el teu vehicle vaja a ser retirat per la grua i, així, poder evitar-ho, també permet comunicar a l'Ajuntament de forma inmediata i gratuïta, qualsevol incidència a la via pública (mobiliari trencat, neteja, luminàries...) tot i podent incoporar fotografies i geolocalitzar el problema... i també incorpora serveis web que d'aquesta manera poden consultar-se des del mòbil de forma optimitzada com ara el serveis de notícies, picanyaTV, galeries d'imatges, inscripcions o reserva d'instal·lacions esportives, informació administrativa...

Tecnologia al servei de la ciutadania i l'estalvi
Amb aquesta nova eina el nostre poble torna a ser pioner en l'aplicació de les noves teconologies al servei de la ciutadania al temps que millora els seus serveis tot i oferint, a més de noves possibilitats, una informació i una atenció més ràpida, major eficàcia i fins i tot, un servei més sostenible des del punt de vista econòmic i medi ambiental i continua en el camí de la reducció del consum de paper en la seua comunicació/relació amb la ciutadania.
Aquesta APP, està disponible tant per a aquells telèfons que facen servir el sistema operatiu IOS (Apple Iphone) com per aquells que funcionen sobre Android i la descàrrega és completament gratuïta i accessible des la plana web municipal.

Més informació i descàrrega de l'aplicació ACÍ

Salutacions i feliç any nou.


bnr_app_2013
logo_facebook      logo_twitter
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.