Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 681 | Febrer '15
Celebrem els (primers) 25 anys del Centre Cultural

Al mes de març de 1989 obria les seues portes un espai públic fonamental per a la vida cultural del nostre poble. El Centre Cultural de Picanya arrancava el seu camí al mateix edifici que, anys abans, havia sigut cine (el cinema Valero) i casino. Conservava la mateixa façana però, a partir d'eixe dia, ja res seria com abans, ni a l'interior ni a l'exterior del Centre.
Vint-i-cinc anys han passat ja des d'eixa data, vint-i-cinc anys en els que la vida cultural i social del nostre poble s'ha transformat per complet i en els que el Centre Cultural ha sigut clau per al desenvolupament de la música, el ball, el folklore, el teatre, el ballet, la literatura, el cant... i que totes estes arts hagen tingut a Picanya un espai on expressar-se.

Fonamental participació de les associacions i entitats cultural, educatives i socials
Però el Centre Cultural no deixa de ser un edifici, un contenidor, fonamental, això sí, però un contenidor després de tot. No seria res sense les persones, les entitats, els col·lectius que en estos 25 anys han sabut traure-li tot el suc! 
Associacions i persones que sobre el seu escenari han ballat, cantat, actuat, suat... que han fet seu este espai i l'han aprofitat i de quina manera!.. de la millor, tot i oferint el seu art, la seua música, veus, paraules... al públic. L'altre gran protagonista d'estos primers vint-i-cinc anys de Centre Cultural de Picanya.

Reconeixement a les associacions i entitats
Per tot allò, l'Ajuntament de Picanya ha considerat necessari fer un reconeixement públic a les diferents entitats culturals, socials, educatives, festives, solidàries o científiques que, en estos vint-i-cinc anys han estat els protagonistes fonamentals de la vida del Centre Cultural. L'acte, que a més dels reconeixements també, com no, tindrà actuacions, parlaments i més d'una emocionant sorpresa, està programat per a este dissabte 14 de febrer a les 18.00h en una convocatòria oberta a tot el poble de Picanya i que, per suposat, tindrà lloc al propi Centre Cultural.

És hora, per tant, de celebrar els primers 25 anys de vida del nostre Centre Cultural, el primers diguem perquè això no para. La vida cultural del nostre poble continua viva i activa dia a dia, i el Centre Cultural, estarà, com sempre, al capdavant de tot este moviment que tant ens agrada a picanyers i picanyeres.
Vos esperem!

Darreres notícies al web municipal

plano_pgou_valencia_mapa_500pxl
09 de febrer de 2015
L'Ajuntament de Picanya presenta alegacions
Plantació AMPA Baladre
06 de febrer de 2015
Plantacions i poemes per al Dia de l'Arbre
DSC_0673
05 de febrer de 2015
Tram entre C/ Senyera i C/ Marqués del Túria

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.