Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 656 | Setembre '14
Sopar i lectura de poemes en honor a Vicent Andrés Estellés

El proper divendres 12 de setembre, i a partir de les 21.00h, tindrà lloc una nova edició de la Festa Estellés. Una convocatòria que en este 2014 arriba a la seua 5a edició.

El pati de l'Alqueria de Moret de Picanya serà l'escenari d'aquest acte festiu i vindicatiu de la nostra cultura. Una festa per honorar el gran poeta valencià del segle XX i un dels grans poetes europeus contemporanis que ens ha ajudat a estimar més la vida i el nostre País.

L'acte consistirà en un SOPAR D’ENFAIXAT amb celebració poètica amb la intenció d'acomiadar l’estiu amb un encontre cultural i literari al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.

Enguay, a més de comptar amb la col•laboració del poeta LLUÍS RODA, tenim un convidat especial: l’escriptor JOSEP LOZANO, ell va ser l'iniciador de la Festa Estellés, i és qui fa la crida cada any.

El  programa tindrà dues parts. Una primera on es farà Lectura Oberta per totes i tos que desitgen participar, (està prevista la participació de l’alumnat dels centres educatius de la població)  i una segona  a partir de les 24h.  amb la poesia més eròtica d’Estellés.

Participació oberta
Esta convocatòria està oberta a la participació de qualsevol persona interessada però per tal de previndre les necessitats organitzatives, cal inscripció prèvia. Les persones interessades a participar han de confirmar la seua presència a l’adreça electrònica: sp@picanya.org


bnrfestaestelles2014

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.