Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
 L'Alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 799 | Maig '18
Curs pràctic “Obligacions documentals i procediment de les associacions”
Formació per a responsables d'associacions de tot tipus

Des de l’Ajuntament de Picanya, i amb la col?laboració de la Fundació Horta Sud, per tal d’ajudar a les entitats en totes les obligacions documentals, ha estat organitzat un curs de caràcter pràctic que pot ser de l’interès de les associacions del nostre poble.

Sota el títol "Obligacions documentals i procediment de les associacions” este curs tindrà un format totalment pràctic. Les associacions podran dur tota la documentació sobre la seua activitat (estatuts, acta fundacional, junta directiva actualitzada, resolucions de registres, cens ajuntament, segur de responsabilitat civil, CIF,...i qualsevol altra documentació de la qual en disposen) i es procedirà a revistar tota esta documentació per tal de comprovar la seua vigència i explicar que éscada document i per a què serveix, així com determinar les obligacions documentals de cada associació.

El lloc serà el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Picanya i la data el  29 de maig de 2018, en horari de 18.30h a 20.30h.

Places limitades
Les places són limitades, per tant haureu de fer la vostra inscripció amb la suficient antelació. Si esteu interessats o interessades en el curs, cal que feu la vostra inscripció al correu:
ajuntament@picanya.org o al telèfon: 961594460

curs_associacions_maig_2018

Ajuntament de Picanya
Més informació al web: www.picanya.org

Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.

D'acord la Llei 15/99 de Protecció de dades si vols
cancel·lar l'enviament d'aquest butlletí Alt@veu polse ací.