Mirar el correu electrònic, consultar webs d’administracions, fer tràmits on-line, consultar fons documentals a través d’internet és lliure i gratuït al nostre municipi.
Al llarg de tot el nostre teixit urbà disposem d'una xarxa de zones wi-fi des de les quals les persones interessades poden accedir a internet. Diferents places, jardins, edificis públics... esdevenen així punts d’accés amb l’únic requisit de disposar d’un ordinador portàtil i realitzar un registre.

Internet administratiu
Per suposat aquest accés serà diferent del que habitualment es disposa a casa. L’objectiu d’aquests punts wi-fi és oferir un punt d’accés gratuït a internet a aquelles persones que necessiten realitzar gestions o obtindre informació (treballs, estudis, administració pública..) per mitjà d’internet i, en cap cas aquest tipus de connexió (limitada pel que fa a continguts accessibles, volum de tràfic i temps de consulta) podrà substituir de cap manera a les connexions domèstiques.

Forma d'accés
Acosta't a l'Ajuntament amb el teu DNI i dona't d'alta al servei. També és possible realitzar aquest tràmit a la Biblioteca i Centre d'Estudis.
Et donarem un nom d'usuari i una clau i, a partir d'eixe moment, ja podràs connectar-te on vulgues!

Xarxa de punts wi-fi

:: Poliesportiu
:: Casa de la Cultura
:: Pl. País Valencià
:: Pl. Espanya (Ajuntament)
:: IES Enric Valor
:: Piscina coberta
:: Pavelló esportiu municipal
:: Alqueria de Moret
:: Parc Europa
:: Pl. Corts Valencianes
:: Parc de les Albízies
:: Biblioteca i Centre d'Estudi


mapawifis

Vídeos relacionats