banner_cap_facebook_picaarts_2017


PicaArts transforma el paisatge urbà en un gran escenari per a la cultura. El carrer vesteix de festa quan la cultura s’expressa en qualsevol plaça o racó. 
La cultura al carrer és accessible a totes les persones sense cap distinció. PicaArts convoca al públic d’arreu, de la ciutat, dels pobles de les rodalies...  del nostre poble,  a  passejar pels carrers i places de Picanya flairats d’enginy, creativitat, mestratge, originalitat, sensualitat i molt bon humor. La Mostra d’Arts Teatrals de Carrer és també una invitació a totes les persones, professionals de la gestió cultural o responsables polítics, per a fer un tast deliciós de l'actualitat de les arts escèniques de carrer.
L’Ajuntament de Picanya i l’empresa 23 ARTS Brothers Projeccions vos convidem amb gust, a visitar PicaArts i compartir amb nosaltres un dia esplèndid.

El proper dissabte 1 d'abril vine a gaudir el millor Teatre de Carrer per a tota la família!PROGRAMA


01opendoor

11.15h  - Pl. Espanya (Ajuntament) 
Pere Hosta 
presenta:
OPEN DOOR
Apareix una porta del no-res. Què hi ha a l’altre costat? 
Un personatge excèntric, curiós, enginyós,  transporta la porta i la deixa ací i allà, amb la intenció de divertir-se. 
Una invitació a creuar  la porta per poder viure de manera diferent el carrer de cada dia i fer la quotidianitat ... sorprenent.

Fes un tast:

https://vimeo.com/14459280302oniricus

12.00h - Pl. País Valencià
La Troupe Malabo
presenta:
ONIRICUS

La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida siga interessant. Dos esbojarrats empleats de  circ que fantasiegen  en convertir-se algun dia en artistes de veritat  es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Quan estan a punt de fugir i renunciar al seu somni, decideixen assumir el paper principal  d’aconseguir dur endavant , amb la col·laboració del públic, un nou circ perquè l’espectacle puga continuar.

Fes un tast:

https://vimeo.com/18959312303cataplum

13.00h  - Mercat. Pl. Manuel Broseta 
Circo La Raspa
presenta: 

CATAPLUM! 
Cataplum és una exclamació onomatopeica  que provoca l'explosió de rialles, aplaudiments i diversió del públic ... sense colps ni caigudes per a ningú.
Espectacle de circ i animació , participatiu ,   que utilitza  les disciplines circenses de diàbolos, equilibris, malabars, acrobàcia sempre amb molt d'humor.

Fes un tast:

https://www.youtube.com/watch?v=jr3EILnGV40


04tempus

16.30h - Biblioteca. Pl. Major
Visitants Teatre
presenta :
TEMPUS

Quatre arqueòlegs, portadors de somnis,  arriben a l’actualitat des d’un espai-temps indeterminat per a capturar i interpretar mostres intangibles de fòssils del futur. 
Intervenció escènica itinerant on els actors realitzen  un intercanvi poètic amb l’audiència en una mostra de teatre valent i disbauxat, que reinterpreta el concepte de bellesa.

Fes un tast:

https://www.youtube.com/watch?v=QGAMf5o_3_M05circant

17.30 h - C/ Sant Joan Baptista, creuament C/ Colón
CUNCURULLA
presenta:
CIRCANT

Circ amb música en viu sota el principi del “vi de taula” associat amb bona companyia, bon menjar arrelat a la terra i un ambient càlid. Tres personatges es mouen per les fronteres reals i imaginàries, entre el vaivé de les onades i la força indòmita de la Tramuntana. La proposta naix de buscar l’aroma del vi que millor evoca els nostres records, tot i fent un divertit homenatge a la nostra cultura gastronòmica. Un bocí de la mediterrània. Circ de taula.

Fes un tast:

https://vimeo.com/127089613


06tandarica

18.30 h - Pl. País Valencià

PASSABARRET
presenta:
TANDARICA CIRCUS
Ells li  diuen "retro-balkan-rock'n'roll circus" però, parlant clar, ells són  quatre pallassos bojos com una cabra i capaços de qualsevol cosa per satisfer al seu públic, des disparar-una canonada a l'estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb miopia severa.
No pots faltar al seu show: cada funció pot ser l'última!

Fes un tast:

https://youtu.be/j_qBWbq8YSc
Organitzen:

logoajuntamentpicanya
    logo23arts


Amb el suport de:


patronat_provincial_turisme_valencia