30aniversari_agermanament
07 de d’octubre de 2022
Este cap de setmana celebrem el 30 aniversari de l'Agermanament Picanya-Panazol
Visiten el nostre poble les delegacions de Panazol (França) i Markt Erlbach (Alemanya)

Este cap de setmana del 8 i 9 d'octubre al nostre poble celebrem el 30 aniversari de l'Agermanament Picanya-Panazol. Un agermanament que va nàixer l'any 1992 i que des d'aleshores ha estat motiu de viatges, intercanvis, amistats i, per damunt de tot, coneixement mutu i estima compartida.

Estos dies les delegacions de Panazol (França) i Markt Erlbach (Alemanya) visitaran el nostre poble i diferents activitats permetran celebrar i reafermar els llaços que uneixen totes tres poblacions.

Entre les activitats organitzades destaquen les del diumenge 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana quan, a les 11.00h, a la Pl. de la Constitució es procedirà a la inauguració del memorial "Memòria històrica del poble de Picanya" i les llambordes regal de l'Ajuntamentd e Mrkt Erlbach amb l'actuació del grup de Danses Realenc. A continuació (12.30h) el Centre Cultural acollirà l'acte de celebració del 30 aniversari i renovació del protocol d'agermanament. Este acte comptarà amb l'actuació de la Rondalla Faitanar.
A les 18.00h la Unió Muscial de Picanya actuarà a la Pl. del País Valencià.

El dilluns 10 d'octubre, a les 19.00h l'Hort de Montesinos-Villa Rosita acollirà el recital de Víctor Jiménez i Peter O'Connely.

Altres activitats com ara reunions de treball, visites culturals, trobades... completaran un intens programa destinat a ser un punt i seguit en estos 30 anys d'agermanament Picanya-Panazol.

 

30aniversari_agermanament
Acte de ceelbració del 30 aniversari que tingué lloc a Panazol al mes de juny.

Vídeos relacionats
Acte Celebració 30 Anys d'Agermanament
09 de d’octubre de 2022

Acte Celebració 30 Anys d'Agermanament

7a Fira del Xicotet Comerç
15 de de juny de 2014

7a Fira del Xicotet Comerç

Intercanvi escolar amb Panazol
03 de de maig de 2011

Intercanvi escolar amb Panazol

Intercanvi amb Panazol
09 de d’octubre de 2010

Intercanvi amb Panazol