esperallegint
08 de de febrer de 2023
"Espera llegint" campanya de promoció de la lectura, el valencià i el xicotet comerç
Uns 90 comerços oferiran esta opció

L’Ajuntament de Picanya forma part de la campanya anomenada, “ESPERA LLEGINT”. Esta és una campanya d’animació lectora impulsada des de la Fundació bromera que buscar promoure la lectura, la lectura en valencià i, també, donar suport al xicotet comerç local.

Als comerços participants les persones clientes trobaran un expositor amb onze llibres diferents. Són relats breus escrits per escriptors i escriptores valencians, amb il·lustracions de coberta elaborades per professionals de la il·lustració valencians.

Mentre s'espera torn, el o la client, pot triar un dels llibres de l’expositor i agafar un punt de llibre (és gratuït), pot gaudir de la lectura mentre espera i, si no acaba el llibre, pot anotar a quina pàgina ha deixat la lectura per a poder reprendre-la quan hi torne.

Els llibres on es poden dur a casa. Sols són per a llegir al comerç. NO podem emportar-se’ls, perquè deixariem a la resta de clients sense lectures.

A partir del próxim dimarts 14 de febrer es repartiran expositors i llbres entre prop de 90 comerços del nostre poble.

«Espera llegint» és una campanya d’animació lectora impulsada des de la Fundació Bromera amb el suport de la Generalitat Valenciana, Conselleria d'Educació, Cultura i Esports

esperallegint