CARTEL CURSA_INFANTIL
26 de de juny de 2024
Obert el termini d'inscripció per a la cursa infantil "Caixa Rural Torrent"
Programa de les Festes Majors 2024

 Esre proper dimecres 3 de juliol tindrà lloc la 6a edició de la Cursa Infantil Caixa Rural de Torrent. Este és un esdeveniment lúdic adreçat al públic infantil de les categories compreses entre Querubí i Infantil (amb dues categories incloses) emmarcades dins dels actes del Fons d'Educació Formació i Promoció Cooperativa Caixa Rural Torrent.

Són 10 carreres que es disputen el mateix dia amb franges horàries diferents.Esta prova, es divideix en diferents categories, que donen lloc a:

CATEGORIA                          DATA DE NAIXEMENT
Querubí masculí i femení       2019 a 2018
Prebenjamí masculí i femení  2017 a 2016
Benjamí masculí i femení      2015 a 2014
Aleví masculí i femení           2013 a 2012
Infantil masculí i femení        2011 a 2010

En finalitzar les proves es lliuraran trofeus a les tres primers persones classificades de cada categoria, masculina i femenina, així com obsequis per a tota aquella persona que participe.

Les proves tindran lloc el dimecres 3 de juliol de 2024 per un circuit urbà, les distàncies variaran en funció de la categoria, sent la distància més llarga de 1.080 metres per a la categoria Infantil i la distància més curta de 200 metres per a la categoria querubí. 

Inscripció
On-line:  www.cronorunner.es .
Presencial.
• També es podran inscriure el mateix dia de la prova. No es recomana per a evitar aglomeracions i no disposar de dorsal per a l'inici de la prova.
El termini d'inscripció finalitzarà a la pàgina web el diumenge 30 de juny a les 23.59 hores i el mateix dia de la prova de 17.00 a 18.30 hores.
La prova és totalment gratüita.
Els dorsals es podran retirar el dia de la prova des de les 17:00 fins les 18:30 hores en el lloc habilitat per l’organització

Els xiquets i xiquetes classificats en les tres primeres posicions de les seues proves rebran un trofeo o medalla.
Al finalitzar totes les diferents proves de totes les categories, es realitzara un sorteig entre tots els participants, tots els números de dorsal estáran ficats en una urna i un/a participant traurà un
numere el qual serà obsequiat amb una tablet i posteriorment i amb el mateix procediment es realitzarà el sorteig d'una bici. 

Bases completes a peu de plana.

 

DIMECRES 3 DE JULIOL

19.00h 6a CURSA INFANTIL CAIXA RURAL TORRENT. 
A l’Av. Generalitat Valenciana.
Diferents curses per categories de nascuts des de l’any 2010 fins el 2019
Inscripció a  www.cronorunner.es o el dia de la prova a l’Escola Baladre.


CARTEL CURSA_INFANTIL