IMG_1484
Temps confinat
Deih - Març 2021

Des del 31 de març de 2021, junt a les pistes de patinatge del Parc Europa podem gaudir d'un nou mural. En este cas, l'autor és el reconegut artista urbà Deih,
Deih (València, 1978) és un molt congut artista urbà valencià, membre del grup XLF (Por la Face). Porta en actiu des de 1994. El seu estil pictòric com versàtil i els seus personatges tenen influències del món del còmic i la il·lustració editorial. Podem trobar obres seues a països com ara Mèxic, França, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Marroc i, per suposat per tota Espanya.

Temps confinat
Sobre el mur de la caseta de materials d'educació física de l'escola Ausiàs March, Deih, ha pintat, en tan sols 4 hores, una proposta que ens parla del pas del temps i que, a més, d'acord amb els temps que vivim, ens proposa una al·legoria en la que dos personatges, a l'interior d'un rellotge d'arena es relacionen sense poder estar junts. Poesia visual amb estètica futurista molt d'acord amb l'estil de l'autor.

Una habitació amb vistes
Este mural forma part del programa d'Àpunt televisió "Una habitació amb vistes", un espai dedicat a la cultura valenciana en tots els seus vessant i que molt prompte podrem gaudir a la nostra televisió.

Podeu verue ací totes les imatges.

 

IMG_1458 

IMG_1472 

IMG_1440 

IMG_1451