L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de l’Ajuntament de Picanya es va crear el impulsada per les exigències del municipi de tindre un suport lingüístic adequat a les necessitats derivades de la nostra societat.
Té l’objectiu de promoure l’ús del valencià en els diferents àmbits i les diverses actuacions municipals, i de gestionar la col·laboració amb altres administracions i institucions, amb el sector privat municipal i amb tot tipus d’entitats, per a la promoció de l’ús del valencià. Per tant, qualsevol dubte lingüístic o de subvenció a l’ús del valencià que tinga la ciutadania, es pot resoldre des de l’Agència.

A més, col·laborem amb els diferents departaments municipals, amb altres agències de promoció del valencià i altres entitats i institucions com la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Oficina de promoció del valencià, C/ Bonavista, 2.
Correu electrònic: gtarazona@picanya.org

Amb el suport de:

logos_conselleria

____________________

 

 

Ja s'han publicat les dates de les proves de la Junta qualificadora de coneixments de valencià. Ací teniu tota la informació.

 

DATES DE MATRÍCULA I CALENDARI PROVES DE CERTIFICACIÓ DE VALENCIÀ DE LA JQCV

 

Matrícula:

 

Nivells A2, B1 i B2: matrícula del 26 al 30 de juny

 

Nivells C1 i C2:

  • Sol·licitud de torn: 6 de juliol. A partir de les 9 hores, nivell C1; a partir de les 10 hores, nivell C2.
  • Matrícula: a la gent que hagen admés en la sol·licitud de torn vos enviaran un correu electrònic amb el dia i l'hora que haureu de fer la matrícula.

 

Proves: 14 d'octubre

  • Nivells B1 i C1: 9 hores
  • Nivells A2, B2 i C2: 16 hores

 

Recordeu que la part d'expressió i interacció orals dels diferents nivells es faran entre els dissabtes 21 i 28 d'octubre i 4 de novembre.

 

Teniu tota la informació en el següent enllaç: https://jqcv.gva.es/va/matricula

 

 

 

 

 


Vídeos relacionats