GRUP CARRASPERA
15 de desembre de 2018
7A temporada de folklore valencià
Centre Cultural de Picanya

7a Temporada de folklore valencià de Picanya


Ja tenim ací la 7a Temporada de folklore valencià de Picanya, després de l’èxit de programació i assistència de públic de les temporades anteriors, el Grup de danses Realenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya posa en marxa esta quarta edició amb la intenció de continuar portant al nostre poble grups de danses del millor nivell per que ens mostren la riquesa del folklore valencià.  Per a esta ocasió comptarem tambè amb 4 vetlades folklòriques entre octubre i febrer en les que gaudirem de les actuacions de diversos grups, alguns d’ells ja ens visitaren les temporades passades, i d’altres, són novetat en la programació d’enguany.

15/12/18 – 20.00h

ASSOCIACIÓ CULTURAL “LA CARRASPERA” DE VALÈNCIA: L’Associació Cultural La Carraspera naix al 2007, per iniciativa d’un grup d’amics interessats per la recuperació del nostre folklore, al barri de Patraix de València. La Carraspera participa en diverses danses de la ciutat de València i les comarques, i du a terme un intens programa d’actuacions al llarg de l’any. Actualment La Carraspera treballa en la recuperació d’un repertori propi, reivindicant junt a les peces d’altres comarques valencianes, les pròpies de la ciutat i de l’Horta València. 

GRUP DE BALLS POPULARS “LES FOLIES” DE CARCAIXENT: Fundat en 1998, el grup de balls populars Les Folies de Carcaixent varia el seu rumb cap a 2005 amb l’estudi i recerca dels balls escolaritzats de les acaballes del segle XIX. Les diferents agrupacions de balls populars que basaven els seus espectacles en les estampes icòniques valencianistes són el punt de partida per al seu treball que ha permés la recuperació i revalorització dels repertori, espectacles i indumentària tradicional valenciana.

 

Accés als espectacles

Abonaments
L’abonament per a tota la temporada té un preu de 13 euros. Es pot adquirir tot i contactant amb els grups participants o bé amb el Grup de danses Realenc al correu: temporadafolklorevalencia@hotmail.com

Entrades
Per a aquelles persones que no estiguen interessades en comprar l’abonament es posaran a la venda entrades. Es podran comprar el mateix dia de l’actuació al Centre Cultural al preu de 5 euros.  Els xiquets i les xiquetes menors de 12 anys no pagaran entrada.  La taquilla estarà oberta a partir de les 19.00h el mateix dissabte de cada actuació.

Els espectacles al Centre Cultural de Picanya començaran a les 20.00h i les portes s’obriran 15 minuts abans.
L’organització es reserva el dret a cancel·lar els espectacles i es compromet a publicar amb antel·lació al perfil de facebook del grup de danses Realenc i a la plana web qualsevol canvi de programació.