Picanya TV Picanya+fàcil
On estàs?
IniciPersones

Persones

Afegir a favorits
Aquest és un apartat dedicat a la part més important d'un poble: les persones que hi vivim i les que hi viuran.
Una primera secció està dedicada a l'Educació, allàs trobareu tota la xarxa educativa municipal que va des de l'escola infantil (de 0 a 3 anys) fins al Centre de Formació de Persones Adultes (tot tipus de cursos reglats i no reglats), tot i passant pels tres centres d'educació primària i l'Institut de Secundària. També hi trobareu informació sobre matriculació escolar i l'escola d'estiu que cada any organitza l'Ajuntament.

A la secció Ocupació podeu trobar tots els enllaços relacionats amb programes de creació d'ocupació, formació, assessorament en temes de recerca de feina, cursos, etc... 

 L'apartat de Cultura retrata l'extensa vida cultural del municipi amb festes, teatre, música, exposicions, premis... tant programació habitual com esdeveniments puntuals.

 En Esports trobareu informació sobre totes les instal·lacions esportives del municipi així com la programació d'activitats tant permanents (escoles esportives, cursos, competicions...) com esdeveniments puntuals (Quarta i Mitja marató, Recreo-Cross de la Dona, Torneig de futbol 7...

 En Salut està disponible un accés directe per a demanar cita prèvia per al centre de salut i també informació sobre farmàcies (guàrdia, localització...) i també informació sobre emergències.

Joves
és un apartat amb informació destinada específicament a aquest grup d'edat. Activitats d'oci i formatives s'oferten en aquesta secció.

Activitats i programes relacionats amb la igualtat de les dones i la prevenció de la violència de gènere es poden trobar a l'apartat Dones.

Les Persones Majors també compten amb la seua secció on trobar informació sobre activitats i serveis especialmen adreçats a este col·lectiu.

 

Tria idioma
Accessibilitat
Rebre informació
L'alt@veu Canals RSS
Guia ràpida
Atenció a la ciutadania
accesrapidmentor
Guia d'instal·lacions
Telèfons i adreces
Oficina Virtual
icona_acces_rapid_alqueria_moret
Emergències
logosaccesrapidoratge
Multimèdia
icona_reserva_esportiva
icona_acces_rapid_mobilitat
logosaccesrapidperiodic
Nova APPlicació municipal
mini_banner_app_2016_final
Nou vídeo.
bannerrmaig2017pacotortosa
Nou vídeo.
bannermaig2017jlroig
Nou vídeo.
bannermaigliterosarioraro
Nou vídeo.
bannertrobades2017
Nou vídeo.
banner10élligpicanya
Nova fotogaleria
fotogaleria_cicle_passeig_17
Nou vídeo.
bannerpicarts2017
Nou vídeo.
intercanviescolar2017
Nova fotogaleria
fotogaleria_5aPicaArts
Nou vídeo
bannercarrilbici2016
  Valid XHTML 1.0 Transitional    Validado con TAW