Aquest és un apartat dedicat a la part més important d'un poble: les persones que hi vivim i les que hi viuran.
Una primera secció està dedicada a l'Educació, allàs trobareu tota la xarxa educativa municipal que va des de l'escola infantil (de 0 a 3 anys) fins al Centre de Formació de Persones Adultes (tot tipus de cursos reglats i no reglats), tot i passant pels tres centres d'educació primària i l'Institut de Secundària. També hi trobareu informació sobre matriculació escolar i l'escola d'estiu que cada any organitza l'Ajuntament.

A la secció Ocupació podeu trobar tots els enllaços relacionats amb programes de creació d'ocupació, formació, assessorament en temes de recerca de feina, cursos, etc... 

 L'apartat de Cultura retrata l'extensa vida cultural del municipi amb festes, teatre, música, exposicions, premis... tant programació habitual com esdeveniments puntuals.

 En Esports trobareu informació sobre totes les instal·lacions esportives del municipi així com la programació d'activitats tant permanents (escoles esportives, cursos, competicions...) com esdeveniments puntuals (Quarta i Mitja marató, Recreo-Cross de la Dona, Torneig de futbol 7...

 En Salut està disponible un accés directe per a demanar cita prèvia per al centre de salut i també informació sobre farmàcies (guàrdia, localització...) i també informació sobre emergències.

Joves
és un apartat amb informació destinada específicament a aquest grup d'edat. Activitats d'oci i formatives s'oferten en aquesta secció.

Activitats i programes relacionats amb la igualtat de les dones i la prevenció de la violència de gènere es poden trobar a l'apartat Dones.

Les Persones Majors també compten amb la seua secció on trobar informació sobre activitats i serveis especialmen adreçats a este col·lectiu.