IMG_7089
15 de de març de 2016
Xerrades per a escolars sobre l'ús responsable de productes pirotècnics
A càrrec de la Policia Local
Com en anys anteriors i amb motiu de les festes falleres, la Policia Local de Picanya, ha impartit una sèrie de xerrades sobre l'ús de productes pirotècnics adreçades a l'alumnat de 3r i 4t d'educació primària dels centres educatius públics Baladre i Ausiàs March. L'objectiu d'esta formació és intentar aconseguir que menuts i menudes puguem disfrutar de la pirotècnia d'una forma segura i resposable.

Formació teòrica i pràctica
La jornada amb cada classe consta d'una sessió teòrica i una altra pràctica, amb una durada total d'una hora i mitja.
En la primera part s'informa a l'alumnat dels productes que es poden fer servir en funció de l'edat, així com de les corresponents normes de seguretat i com fer un ús responsable per a no produir danys ni lesions ni a un mateix/a ni als altres.
La segona part, la més divertida, es realitza en el pati, i allà cada alumne realitza diverses pràctiques d'ús de productes pirotècnics, tot i observant totes les mesures de seguretat que els han sigut explicades en l'aula.

A cada alumne i alumnta se'ls lliura un fullet explicatiu. Esta informaició, així com la normativa vigent i el ban municipal sobre ús de material pirotècnic durant estes falles les podeu trobar ací:
http://www.picanya.org/informacio/noticies/i/9888/481/consells-per-al-bon-us-del-material-pirotecnic-durant-les-falles-2016




IMG_7086
IMG_7087
IMG_7089