xerrades_policia_local
08 de de juny de 2016
Prevenció del mal ús de les noves tecnologies
La Policia Local forma a alumnat i pares i mares dels centres educatius
En les últimes setmanes del curs, la Policia Local de Picanya ha ampliat el seu catàleg d'activitats formatives en els centres educatius realitzant diferents xarrades en els col·legis públics Ausiàs March i Baladre, així com en l'Institut Enric Valor sobre l'ús prudent i responsable de les noves tecnologies.

En total han sigut més de 200 alumnes i alumnes de  4t, 5è i 6è de Primària els que han assistit a estes xarrades sobre l'ús de les noves tecnologies, els serveis més utilitzats i el seu funcionament amb l'objectiu de motivar un ús conscient i caut d'aquests mitjans. 

L'alumnat de 1r d'Educació Secundària de l'IES Enric Valor també ha rebut formació sobre les diferents mesures de seguretat i precaucions necessàries a l'hora de prevenir situacions no desitjables i identificar i evitar situacions de “grooming” o “ciberbullying”.

També pares i mares
Enguany, en col·laboració amb les AMPA dels diferents centres, també s'han realitzat jornades destinades a la formació de pares i mares en l'ús de les noves tecnologies i, sobretot, de les mesures de seguretat necessàries així com les formes de fomentar l'ús conjunt amb els seus fills i filles de tal manera que es genere un clima de confiança.
xerrades_policia_local
Vídeos relacionats