Joel
15 de de juny de 2016
El picanyer Joel Company arriba a la final autonòmica de raspall
Este proper dissabte 17 de juny a Piles
Dissabte que ve 17 de juny, es disputaran les fases finals dels “XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” de raspall individual de nivell B, de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, amb els millors quatre jugadors en cada categoria. En eixes finals estarà present el representant del Club de Pilota de Picanya, el xiquet Joel Company Escrihuela després de superar tres fases i quedar subcampió a la final provincial.

Primers èxits

L'Escola de Pilota de Picanya encara no ha complit ni un any de vida i ja acumula una sèrie d'èxits ben significatius. Els primers èxits van ser a les  trobades de Raspall per equips que se celebraren a Massalfassar on els infantils i els alevins de Picanya van liderar la classificació durant les 3 setmanes de competicions. 

Torneig de pilota en Festes
Des del club de Pilota de Picanya també han volgut sumar-se al programa de les Festes Majors de Picanya i amb este motiu amb organitzat un campionat de pilota obert a qualsevol persona interesada i que es disputarà el 6 de juliol al carrer Major. Teniu més informació al cartell adjunt


Informació al web de la Federació de Pilota de la CV:
http://fedpival.es/noticies/detall/4867
Joel Company
Cartell 3x3 6 Juliol
Club Pilota Picanya
Galeries relacionades
Torneig de Pilota. Festes Majors 2018
03 de de juliol de 2018

Torneig de Pilota. Festes Majors 2018

1r Torneig de Pilota
06 de de juliol de 2016

1r Torneig de Pilota