DSC_0352
29 de juliol de 2016
Tanca l'escola d'estiu 2016
Enguany més de 180 xiquets i xiquetes han disfrutat d'un juliol actiu i creatiu
Amb la Festa de Cloenda d'este matí al Centre Cultural ha tancat una nova edició de l'Escola d'Estiu Municipal. Esta ha sigut la 17a Escola d'Estiu de Picanya que, enguany, com a novetat, ha ampliat la seua cobertura fins al 12 anys i ha oferit inscripcions per quinzenes.

Més de 180 alumnes
Dos factors que han determinat que més de 180 xiquets i xiquetes hagen pogut disfrutar d'un estiu actiu i creatiu en esta 17a Escola d'Estiu. 
Al mes de juliol tindrà lloc la 17a Escola d'Estiu de Picanya. La novetat enguany és el fet que l'Escola d'Estiu municipal arribarà fins als 12 anys tot i ampliant la seua cobertura i oferint així una millor opcions a les famílies.

Un projecte consolidat
Dèsset anys complits ja per esta iniciativa de l’Ajuntament de Picanya. Un projecte 
que s’ha confirmat com una excel·lent alternativa per al mes de juliol, eixe mes en el que les vacances de menudes i menuts plantejaven un seriós problema a pares i mares.
Ara l’Escola d’Estiu ja és un projecte ben consolidat en el camí de la compatibilitat entre la vida familiar i la laboral, un camí en el que des de l’Ajuntament de Picanya es treballa permanentment amb iniciatives com aquesta Escola d’Estiu i que ens permeten fer un pas més per tal que la corresponsabilitat social a l’hora d’educar els nostres fills i les nostres filles siga una realitat el més prompte possible. 

Podeu trobar totes les imatges al següent enllaç:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/10694/219/festa-cloenda-escola-d-estiu

Galeries relacionades
Vídeos relacionats