contador-de-agua
04 de d’octubre de 2016
Aigües de l'Horta comença a instal·lar comptadors intel·ligents
Permeten lectura a distància en temps real on-line i avisen en cas de fuita
A la tornada de l'estiu l'empresa Aigües de l'Horta ha iniciat el procés de renovació dels equips de mesura del servei de proveïment d'aigua domèstica. Els actuals comptadors van a ser substituïts per un nou model que aporta tot un seguit d'importants millores entre les quals destaquen la lectura a distància i la major precissió de mesura.
Més serveis
Els nous comptadors ofereixen millores molt significatives. En primer lloc, la possibilitat de lectura a distància permet obtenir lectures reals, tot i eliminant-se així les estimacions. Per aquesta mateixa raó s'elimina la necessitat d'accedir a l'interior dels habitatges per a llegir els comptadors i les molèsties derivades. També permet als propis clients (per mitjà d'una APP per a mòbils) obtenir informació on-line sobre els seus consums i fins i tot, rebre avisos en cas de consums excessius que pogueren ser símptoma de fuites.
Canvi gratuït
La substitució dels comptadors és completament gratuïta per als clients i s'informa mitjançant cartells en llocs visibles.



Aigües de l'Horta

Telèfon d'atenció al client (8.00 a 20.00h)

902 250 270

Telèfon de comunicació d'avaries (24h)

900 203 101