creacio_empreses_dones_emprenedores
06 de octubre de 2016
Curs de creació d'empreses per a dones
Curs de 60 hores adreçat a dones emprenedores
Un dels aspectes on, en la societat actual, és més evident les diferències encara existents entre homes i dones és l'entorn laboral. En el món del desenvolupament professional veiem dades com les xifres de desocupació (molt superiors entre la dones), diferències com a marcada escletja salarial (el salari dels homes espanyols és un 19,3% superior al de les dones) i, principalment una distància abismal quant a ocupació de càrrecs directius i de supervisió ja que menys del 4 % dels dels càrrecs d'alta adreça de les d'empreses estan desenvolupats per dones.

Formació en “coaching” 
i empreniment
Des de l'Ajuntament de Picanya fa temps que es vénen desenvolupant accions destinades a pal·liar situacions com les exposades anteriorment. Així, en els últims mesos el Centre de Desenvolupament Local “Alqueria de Moret” ha engegat diferents cursos gratuïts destinats a dones (desocupades o no) atretes per la idea d'engegar el seu propi projecte de creació d'empresa, un primer pas formatiu que, sens dubte resulta un impuls imprescindible si volem veure més dones al capdavant de les empreses i reduir la taxa de desocupació femenina.

Curs de creació d'empreses
Ara es posa en marxa un curs de creació d'empreses per a dones. El curs té prevista una durada de 12 sesiones de 5h. (total 60h) i tindrà lloc del 13 de Octubre al 8 de Noviembre (dimarts, dijous i divendres) a l'Alqueria de Moret. L'horari és de 9:30 a 13:30 hores Es tracta d'un curs gratuït però cal tramitar la corresponent Inscripció amb la fitxa que podeu trobar a peu d'esta plana i que podeu enviar per mail a adl@picanya.org
Es donarà certificat d’assistència a les participants.


Galeries relacionades