taller_IES_01
10 de octubre de 2016
Campanya de prevenció d'adicció a les pantalles entre el jovent
També es realitzaran tallers sobre salut emocional
Esta setmana a l'IES Enric Valor de Picanya s'estan duguent a terme diferents activitats relacionades amb la campanya PRACTICA SALUT de la xarxajoves.net de la que forma part, entre altres, l'Ajuntament de Picanya.

Adicció a les pantalles:
Amb els grups de 1r d'ESO esta setmana s'està treballant tot el tema del perill de l'adicció a les pantalles per un ús excessiu d'aplicacions com ara Whatsapp, xarxes socials, xats... i també per les moltes hores d'ús dels vídeo jocs i internet. En este taller es potencia un ús responsable i segur d'este teconologies tot i evitant caure en adiccions o situacions perilloses.

Educació emocional
Riure, plorar, besar... són conductes relacionades directament amb les emocions com ara alegria, tristesa, amor... però no sempre és tan senzill. Saber què fer i dir, sentir-se a gust i segur o segura és la finalitat de l'educació emocional. Decidir amb intel·ligència emocional implica disposar de l'habilitat per a identificar i prendre consciència de les pròpies emocions. Tot això forma part de la segona part d'activitats de la campanya Practica Salut adreçada a l'alumnat de 2n d'ESO i que tindrà lloc a finals d'esta setmana. 

taller_IES_01
Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de febrer de 2016

Templet dels Amants