pancarta_expo_dones_mastectomitzades
13 de gener de 2017
Exposició de retrats de dones mastectomitzades a càrrec del fotògraf Toni Balanzà
Imatges per a superar l'estigmatització social de la malaltia
Entre el 20 i el 29 de gener la Sala Municipal d'Exposicions acull una mostra ben particular. Podrem contemplar les fotografies de la col·lecció "Dones mastectomitzades" del fotògraf valencia Toni Balanzà. Unes imatges realitzades junt a les sessions d'estudi per al calendari solidari 2013 de l'Associació "Caminamos Juntas" dedicat a recaptar fons a benefici de la fundació de l'equip de la investigació de la doctora Ana Lluch de l'hospital clínic de València pioner a la investigació del càncer de pit en dones joves.

Una mostra contra l'estigmatització social
Estes fotografies mostren dones que han estat intervingues i han patit l'extirpació d'un (o dos) pits però que no volen deixar-se superar per la malaltia que volen transmetre optimisme i ganes de viure com a exemple de superació per a altres dones en la mateixa situació i deixar enrere l'estimagtització social patida, tradicionalment, per les dones mastectomitzades.
Una de les fotografies, l'anomenada "La torero mastecomizada" va obtindre la qualificació d'obra fotogràfica excel·lent per part de la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la imatge i fou seleccionada per a formar part de la “Colección de Honor de la FEPFI 2012” i del llibre “Un año de luz 2012”.

Esta exposició està organitzada per l'Associació Dones Progressistes de Picanya amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Horari de la Sala d'Exposicions: Dilluns a dissabte 18.00 a 20.00h i diumenges i festius d'11.00 a 14.00h
  


Més informació:

Toni Balanzà: http://www.tonibalanza.com/galeria.php

Galeria d'imatges de l'exposició:
http://tonibalanza.com/album.php?album=18&book=Mujeres-Mastectomizadas-2013

Curriculum de l'exposició
http://www.tonibalanza.com/blog/index.php/2013/01/20/curriculum-de-la-exposicion-mujeres-mastectomizadas-del-fotografo-toni-balanza/

pancarta_expo_dones_mastectomitzades
Vídeos relacionats