concert-solidari-18 gavina
12 de de febrer de 2018
Concert solidari a càrrec dels Cors de l'Escola Gavina
Palau de la Música de València el 25 de març

D’uns anys ençà l’escola Gavina de Picanya col·labora amb l’ONG Talha de Xirivella. Esta ONG és un organització d’ajuda al poble sahrauí. Després d'uns anys de suport da a la campanya de recollida d’arròs, sucre i oli per a les persones refugiades que resideixen en els camps del Sàhara occidental. Enguany l'escola ha fet un pas endavant i ha organitzat un concert benèfic el 25 de març de 2018 al Palau de la Música de València, la recaptació del qual anirà destinada en la seua totalitat a Talha Xirivella.

El cor de l’escola i el de pares i mares, amb la col·laboració de l'alumnat del Taller de Teatre Total seran els encarregats de dur endavant aquesta projecte musical ben especial.

El concert serà el punt i final d’un projecte temàtic de l’escola que gira al voltant del poble sahrauí, les persones refugiades d’arreu del món, els problemes a què s’enfronten, el paper dels països que els rebem, el respecte a la diversitat cultural i lingüística, etc. De tot aquest projecte d’investigació i d’aprenentatge, es farà una mostra a l’escola.

Les entrades es poden adquirir a l’escola i també en la web del Palau.

 

concert-solidari-18 gavina