cartel_matricula_18_19
20 de de febrer de 2018
Obri el procés de matriculació per al curs 18-19 a l'Escoleta Infantil Municipal
Sessió de portes obertes el 2 de març

L'Escola Infantil Municipal “La Mandarina” arranca el procés de matrícula per al curs 2018-2019. El primera pas serà una jornada de portes obertes el proper divendres 2  de març de 17.30 a 20.00 hores. Aquest mateix dia tindrà lloc una sessió informativa a les 18:30 hores, a les instal·lacions de l'escola infantil municipal, C/ Corts Valencianes, 8.

Millores de cara al nou curs
Per al curs 2018-2019 la Conselleria d'Educació amplia el bo infantil del nivell 2-3 anys, de manera que aquest nivell educatiu és gratuït a la xarxa pública que inclou les Escoles Infantils Municipals, com és el cas de l'escola de Picanya. Així es va publicar a la nota de premsa emesa per la Conselleria d'Educació el 6 de novembre de 2017 través del seu web, el contingut pot consultar a la següent url: https://goo.gl/cwN88P

Per a la resta de nivells (0-1 anys i 1-2 anys) el criteri de distribució de les ajudes de la Conselleria d'Educació depèn de la renda familiar. És important que sapigueu que tant l'alumnat de 0-1 anys com el de 1-2 anys, ja matriculat en el centre té assegurada la continuïtat del cicle en el mateix.

Preinscripció des del 2 de març
Per a les places restants la Preinscripció començarà el pròxim 2 de març i es realitzarà de manera ON-LINE, a través del web www.escolesinfantilsninos.com 

L'adjudicació de la plaça es realitzarà entre les sol·licituds presentades en el termini establert, tot i seguint els criteris de baremació definits per la Conselleria d'Educació. Tota la informació del procés es pot consultar al web www.escolesinfantilsninos.com.

Ajudes municipals

Aprofitem per recordar-vos que, des de l'Ajuntament de Picanya es vol continuar apostant per una educació de qualitat per a tots i totes, i en eixe sentit es mantenen les ajudes municipals, cosa que permet mantindre el cost de l'escolarització en horari complet de la següent manera:


Nascuts en 2018: Des de 110€*
Nascuts en 2017: Des de 110€*
Nascuts en 2016: Gratuït (Segons les declaracions de Conselleria d’Educació)
* (Tot i tenint en compte la quantia màxima d'ajudes municipals i de Conselleria en cadascun dels trams). 

Més informació
Podeu rebre més informació acudint a la Jornada de Portes Obertes i Sessió Informativa o telefonant a l'escola 96 159 42 95 i preguntant per la seua coordinadora María Amparo Miralles.
Vídeos relacionats