cartel_victor_jimenez_04_05_2018
18 de abril de 2018
Concert de jazz a càrrec de Víctor Jiménez i amics
Centre Cultural, divendres 4 de maig

El divendres 4 de maig, a les 22.30h, el Centre Cultural acull un concert ben especial. El saxofonista picanyer Víctor Jiménez, acompanyat per un grup de grans músics (i amics), oferirà una mostra dels seus darrer treballs al món del jazz on ja és una de les figures més destacades del panorama valencià.

Al concert del divendres 4 de maig Víctor Jiménez estarà acompanyat per  Baptiste Bailly al piano, Ander García al baix i contrabaix, Mariano Steimberg, bateria i com a músic convidat Carlos Lllidó a les congues.

Jove talent
Víctor Jiménez (1991) viu a Picanya. Saxofonista de gran versatilitat i riquesa estilística. És un dels joves talents que estan donant forma a la nova generació de músics de la primera línia de l’escena de jazz estatal.
Ha estat guanyador del V Concurs Internacional de Jazz de Castelló,  organitzat per la UJI. També ha sigut  Premi Especial de Jazz Compas Magazine, i  Premi a la millor composició en el Festival Internacional Johny Raducanu. 
Recentment ha publicat VÍCTOR JIMÉNEZ & FRIENDS 2, disc doble gravat en directe en el mític Jimmy Glass Bar València, tardor de 2017 i que serà el treball que presentarà al Centre Cultural. 

Per a saber més d'este jove músic picanyer podeu accedir al seu web:  www.victorjimenezmusic.com 


cartel_victor_jimenez_04_05_2018

Galeries relacionades
Temps confinat
31 de març de 2021

Temps confinat

23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Vídeos relacionats