curs_associacions_maig_2018
21 de maig de 2018
Curs pràctic “Obligacions documentals i procediment de les associacions”
Formació per a responsables d'associacions de tot tipus

Des de l’Ajuntament de Picanya, i amb la colꞏlaboració de la Fundació Horta Sud, per tal d’ajudar a les entitats en totes les obligacions documentals, ha estat organitzat un curs de caràcter pràctic que pot ser de l’interès de les associacions del nostre poble.

Sota el títol "Obligacions documentals i procediment de les associacions” este curs tindrà un format totalment pràctic. Les associacions podran dur tota la documentació sobre la seua activitat (estatuts, acta fundacional, junta directiva actualitzada, resolucions de registres, cens ajuntament, segur de responsabilitat civil, CIF,...i qualsevol altra documentació de la qual en disposen) i es procedirà a revistar tota esta documentació per tal de comprovar la seua vigència i explicar que éscada document i per a què serveix, així com determinar les obligacions documentals de cada associació.

El lloc serà el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Picanya i la data el  29 de maig de 2018, en horari de 18.30h a 20.30h.

Places limitades
Les places són limitades, per tant haureu de fer la vostra inscripció amb la suficient antelació. Si esteu interessants en el curs, cal que feu la vostra inscripció al correu:
ajuntament@picanya.org o al telèfon: 961594460