DSC_0095
27 de juliol de 2018
La festa de cloenda tanca una Escola d'Estiu de rècord
Més de 150 xiquetes i xiquets han format part d'esta edició 2018

Este matí el Centre Cultural ha acollit la Festa de Cloenda de l'Escola d'Estiu 2018. Tot i que l'escola es mantindrà oberta també el dilluns 30 i el dimarts 31, hui, divendres (i per tant un dia més favorable per a pares i mares) menudes i menuts han realitzat una xicoteta mostra del treball realitzat en esta Escola tan peculiar. 
Cançons, balls i fins i tot "aeroesport" han delectat a un públic més que entusiasta que s'ha divertit de valent.

19a edició, la edició amb més participació
En este 2018 l'Escola d'Estiu de Picanya ha acollit a més de 150 xiquetes i xiquets en atendre a totes les sol·licituds presentades. Un màxim històric de participació que ens parla de l'èxit d'esta iniciativa que va posar en marxa l'Ajuntament de Picanya fa 19 anys i que ja és un projecte ben consolidat que avança en el camí de la compatibilitat entre la vida familiar i la laboral, un camí en el que des de l’Ajuntament de Picanya es treballa permanentment amb iniciatives com aquesta Escola d’Estiu i que ens permeten fer un pas més per tal que la corresponsabilitat social a l’hora d’educar els nostres fills i les nostres filles siga una realitat el més prompte possible. 

Podeu accedir a totes les fotografies de la Festa de Cloenda de l'Escola d'Estiu 2018 ací:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/13048/219/festa-de-cloenda-de-l-escola-d-estiu-2018Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Notícies relacionades