exaltacio_falleres_2019
19 de de novembre de 2018
Celebrada la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya 2019
Ángela Máñez i Lozano i Maite García i Martín reberen les seus bandes com a Falleres Majors en presència de la Fallera Major de València Marina Civera

Este dissabte 17 de novembre tingué lloc la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya. L'acte va arrancar amb l'arribada de les falleres majors i les seues corts d'honor al Centre Cultural en un cotxe d'època. Després el Cor Jove de la Unió Musical de Picanya fou l'encarregat d'obrir l'escenari amb la seua brillant actuació que donà pas a la presentació de l'acte a càrrec de la picanyera Maria March.

Corts d'Honor
Les Corts d'Honor (tant la infantil com la major) foren les primeres en ocupar l'escenari. En este 2019, Isabel Sepúlveda, Ariadna Rubio, Aitana Espert i Paula Vázquez formaran la Cort d'Honor Infantil i Vanessa Giménez, M Carmen Zayas, Maria Lozano i Cristina Arteaga són la Cort d'Honor de la Fallera Major. Totes elles van rebre la seua banda de mans del president de la Junta Local Fallera de Picanya Pascual Herreros.

Falleres Majors
Finalitzada la presentació de les Corts d'Honor fou el gran moment per a les Falleres Majors 2019 de Picanya, Ángela Mánez i Lozano (Fallera Major infantil) i Maite García i Martín (Fallera Major) que van rebre de mans del nostre Alcalde Josep Almenar, les bandes que les acrediten com a Falleres Majors de Picanya 2019. Este acte, encara va assolir major relleu amb la presència de la Fallera Major de València Marina Civera que no va voler perdre's este important acte per a les Falles de Picanya.
La lloa de les nostres falleres majors estigué a càrrec de Montse Català vicepresidenta de Junta Central Fallera de València i mantenidora de l'acte.

De nord a sud
L'acte va tindre el seu acte final amb la visita de les diferents entitats culturals del nostres poble i també de les comissions falleres de Picanya i també de diferents falles de tota la Comunitat Valenciana, des de Sogorb al nord fins a Dénia al sud.

L'himne de la Comunitat Valenciana posà el punt i final a esta Exaltació marcada per l'emoció i la intensitat pròpies dels actes fallers i que obri la porta a les Falles de Picanya 2019.


A continuació trobareu les 2 fotogaleries amb les millors imatges de l'acte:


Galeries relacionades
Cremà Falla Vistabella
19 de de març de 2024

Cremà Falla Vistabella

Cremà Falla Barri del Carme
19 de de març de 2024

Cremà Falla Barri del Carme

Cremà Falla Sta. M. del Puig
19 de de març de 2024

Cremà Falla Sta. M. del Puig

Cremà Falla Pl. País Valencià
19 de de març de 2024

Cremà Falla Pl. País Valencià

Vídeos relacionats
FALLES 2024 · Cremà falles grans
19 de de març de 2024

FALLES 2024 · Cremà falles grans

FALLES 2024 · Ofrena de flors
18 de de març de 2024

FALLES 2024 · Ofrena de flors