cartell_festa_sant_antonil_2019
08 de gener de 2019
Festa de Sant Antoni este proper diumenge 13 de gener
Benedicció dels animals a l'Av. Generalitat Valenciana
Com cada any, al voltant del dia de Sant Antoni, la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat, amb el suport de la comissió d'aquest Sant al nostre poble i l'Ajuntament, organitza la tradicional benedicció dels animals. En esta festa, els protagonistes fonamentals són els animals, especialment cavalls i rucs (tot i que també gossos, gats i pardals) que passen per davant de la figura del Sant per a rebre la benecció de mans del retor. Esta festa ens recorda el nostre passat com a poble agrícola lligat a la terra i uns temps en els que persones i animals depenien estretament un dels altres i per tant la protecció del Sant era més que fonamental.

Este diumenge 13 de gener
Enguany, la festa tindrà lloc este diumenge 13 de gener, a partir de les 12.00 hores i, com en anys anteriors se celebrarà a l’Avgda. Generalitat Valenciana. Picanya, junt a Alginet, Beniparell i Sollana (què també celebren la festa este cap de setmana) obrin el calendari de festes de la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat. Unes festes que també tenen lloc a poblacions com ara Cullera, Benifaió, Catarroja, Sueca, Xirivella, Riba-Roja, Alaquàs, Albal, Carlet, Aldaia, Torrent, Picassent, Puçol... en un esforç per mantindre viva esta tradició tan nostra.

Limitacions al trànsit i estacionament de vehicles 
Atenció a les limitacions al tràfic de vehicles al carrer Jaume I (tram entre C/ Pilar i Avgda. Sta. Mª del Puig), a l’Avgda.  9 d’Octubre (tram Parc Albizies) i a l’Avgda. Generalitat Valenciana (des de 9 d’Octubre a C/ Senyera – lateral CEIP Baladre) on també es limitarà l'aparcament.  


cartell_festa_sant_antonil_2019

Vídeos relacionats
Festa de Sant Antoni
13 de gener de 2019

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
14 de gener de 2018

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
15 de gener de 2017

Festa de Sant Antoni

Festa de Sant Antoni
10 de gener de 2016

Festa de Sant Antoni