magatzem_municipal_pol_taronja_color
15 de de maig de 2019
En marxa el nou magatzem i arxiu municipal al polígon Taronja
Un nou edifici de serveis substituix l'actual magatzem del carrer Colón

Una volta finalitzats tots els treballs de redacció de projectes i tot el procés d'adjudicació d'obres, en breu arrancaran les obres de construcció del nou Edifici de Serveis de l'Ajuntament que complirà les funcions de magatzem de materials, arxiu municipal i dependències de diferents serveis com ara jardineria, obres, manteniment...

Este nou edifici de més de 1.000 metres quadrats estarà situat al final del carrer Taronja (en el polígon industrial del mateix nom) i es construirà sobre una part de l'aparcament de camions situat allà i que en este moment té una ocupació molt inferior a la capacitat ofertada.

D'esta manera l'actual magatzem i arxiu del carrer Colón, que havia quedat menut per a les necessitats actuals,  es tancarà i l'activitat que en ell es desenvolupa es traslladarà al Polígon Taronja tal com ja va acordar el Ple de l'Ajuntament fa molts mesos.

Magatzem
La nau disposa de més de 1.000 metres quadrats dividits en tres espais diferenciats amb accessos independents des de l'actual aparcament de camions.

Arxiu
Tindrà una superfície de 336 metres quadrats en dos nivells. Este espai s'ha dissenyat amb una concepció de magatzem modern amb arxivadors mòvils. Este arxiu té accés independent.

Un mòdul de vestidors completarà l'edifici.


magatzem_municipal_pol_taronja_color

localitzacio_magatzem

Galeries relacionades
Vídeos relacionats