DSC_0095
20 de de maig de 2019
Rosa Montero recull el premi "Llig Picanya 2019"
El Centre Cultural es va plenar per a aplaudir a l'escriptora i periodista

Tal com estava previst dins els actes del Maig Literari 2019 el Centre Cultural va acollir ahir dilluns 20 de maig l'acte de lliurament del premi Llig Picanya 2019.

En esta 12a edició el Premi Llig Picanya va reconèixer la trajectòria de l'escriptora i periodista Rosa Montero que va recollir el guardó de mans de l'Alcalde de Picanya Pepe Almenar.

La vesprada va arrancar amb l'acte de signatura al Llibre d'Honor de l'Ajuntament per a després realitzar una xicoteta visita al "Passeig de les Lletres" on any rere any, van sumant-se autores i autors que van passant pel nostre Maig Literari. 

A les 18.30h davant un Centre Culltural completament ple s'obrí l'acte de lliurament del premi amb l'actuació de la companyia de dansa, Compañía Improvisada, que va interpretar "Donde existe el corazón". Finalitzada l'actuació, la periodista picanyera Julia Ruiz fou l'encarregada de conduïr l'acte de lliurament del premi i a la recollida dels premi per part de Rosa Montero de mans de Pepe Almenar.

L'acte va cloure amb una xerrada-col·loqui amb l'autora que va parlar sobre el procés creatiu, els seus llibres, la seua vida, el periodisme, el món de la literatura... i tot allò que el públic va voler pregutar durant prop d'una hora i mitja.

La tradicional signatura de llibres posà el punt i final a esta nova edició dels premis "Llig Picanya".

Podeu veure ací la fotogaleria completa de l'acte.