dipu_beca_2019_600x300pxl
07 de de juny de 2019
Nou programa de beques formatives per a joves
Programa "La Dipu et beca" amb la col·laboració de l'Ajuntament

Un any més, l'Ajuntament de Picanya i la Diputació de València convoquen 18 beques amb la finalitat de la formació dels i les estudiants del nostre poble mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació en aspectes com ara l'urbanisme, d'administració, la docència, l'animació cultural, el treball social... i tots aquells relacionats amb el treball diari a l'Ajuntament de Picanya. 

18 beques d'un mes
L’objecte de la present convocatòria és la concessió de fins a un màxim de 18 beques amb una durada d’un mes. Cada una de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, que estan cofinançats per la Diputació de València i l’Ajuntament.
El període de gaudir de la beca ha de produir-se necessàriament durant els mesos de juliol i  agost.

Requisits bàsics
Els requisits bàsics són posseir veïnat administratiu en algun municipi de la província de València, requisit aquest que ha de complir-se amb anterioritat al 30 de maig de 2019, tindre 18 anys complits i trobar-se cursant alguna de les següents ensenyances oficials: Ensenyaments universitaris oficials de Grau, Diplomatura, Llicenciatura o Màster oficial impartit per les Universitats, que complisquen els requisits establerts en l’article segon, punt 2 de la Convocatòria de la Diputació, l’extracte de la qual va ser publicat en el BOP núm. 106, de 04 de juny de 2019, o Cicles Formatius de Formació Professional, corresponents a les famílies que es relacionen en l’annex I.
A fi de garantir la màxima difusió d’aquestes beques entre les i els estudiants  tindran preferència aquells que no hagen resultat beneficiaris de les beques en edicions anteriors, sempre que el perfil de les persones sol·licitants ho permeta.

Presentació de sol·licituds
El termini de presentació de sol·licituds serà des del 10 al 14 de juny, ambdos inclosos.
Per a accedir a les bases completes de la convocatòria, accedir a la informació completa, documentació i poder tramitar la teua sol·licitud, tant físicament com "on-line", has de seguir el següent enllaç:

http://www.picanya.org/persones/joves/programa-la-dipu-et-beca

Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats