programa_jove_oportunitat
04 de setembre de 2019
Programa "jove oportunitat"
Adreçat a joves que han deixat el sistema educatiu

 

L'Ajuntament de Picanya se suma al programa "Joves Oportunitats" organitzat per la Generalitat Valencia per mitjà de l'IVAJ i amb el suport de la Fons Social de la Unió Europea.

Aquest programa està adreçat a joves que han quedat fora del sistema educatiu i amb poques expectatives en el mercat laboral, són jóvens que es troben travessant un moment d'incertesa en les seues vides.  Com a programa de segona oportunitat, JOOP acudix en el seu suport i constituirà, per a ells i elles, una experiència vital de canvi.

L'objectiu és aconseguir que estos xics i xiques tornen al sistema educatiu per a completar una FP de Grau Mitjà. Però, prèviament, necessitaran una intervenció que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida. La eina pedagògica: el coaching actitudinal, en grups d'entre 8 i 15 participants.

Per a aquells jóvens que no hagueren titulat l'ESO, JOOP els oferix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d'accés a la FP de grau mitjà. Per als altres joopers del grup, es realitzaran sessions de refresc acadèmic, que els permetran, al curs següent, enfrontar-se a la volta al sistema educatiu amb majors possibilitats d'èxit.

 

Inici del Programa el 10 de setembre de 2019, a les 10 del matí, a l’Alqueria de Moret
Horari de les classes: de 9 a 14 h. De dilluns a divendres.

Per a més informació i inscripció cal adreçar-se al servei DIGA'M de l'Ajuntament de Picanya.

 

programa_jove_oportunitat

 

Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock