ecoparc_mobil
11 de setembre de 2019
Eco-Parc mòbil des de demà dijous 12 a l'Av. Sta. Maria del Puig
Per a residus que necessiten un especial tractament: aparells electrònic, mòbils, joguines electròniques, pantalles, fluorescents, tòners...

Els dies 12, 13 i 14 de setembre, a l'avinguda Santa Maria del Puig (cantó amb Senyera) s'instal·larà un Eco-Parc móbil. 
L'objectiu d'este Eco-Parc mòbil és facilitar la recollida selectiva (i el posterior tractament) d'aquells residus que no tenen un contenidor específic al nostre poble. 

Què poden deixar en este Eco-Parc mòbil?
Entre els elements que es podran dipositar en aquesta instal·lació itinerant estan residus d'aparells electrònics (RAAE), xicotets aparells elèctrics, mòbils i carregadors,  joguines electròniques,  olis de motor, pantalles,  tubs fluorescents, tóners i cartutxos d'impressora pneumàtics, càpsules de cafè, cintes magnètiques, CD i DVD, bombetes, piles, termòmetres, aerosols, productes de neteja, envasos perillosos de metall, dissolvents, pintures, bateries, radiografies...

Horari
L'horari d'obertura de l'Ecoparc Mòbil serà de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00h.

Dates previstes per a nous ecoparcs mòbils:

 

 

Dilluns

07-oct

09-oct

Picanya

Sant Joan Baptista (zona aparcament)

Dijous

07-nov

09-nov

Picanya

Av. Sta Maria del Puig cantó Carrer Senyera

Dilluns

02-des

04-dic

Picanya

Av Sta Maria del Puig cantó Carrer Senyera


ecoparc_mobil