BERLÍN-Cartel-Tamaño-A3-696x994
15 de d’octubre de 2019
L'actriu picanyera Laura Salido es posa en la pell d'Eva Braun
A la Sala Matilde Salvador els dies 6 i 7 de novembre

Els dies 6 i 7 de novembre l'actriu picanyera Laura Salido tornarà a posar-se en la pell d'Eva Braun, l'amant d'Adolf Hitler. Laura interpreta, en un treball en solitari, l'obra "Berlin" de l'autor Josep Carles Laínez sota la direcció de Lluís Fornés. Les representacions tindran lloc a la Sala Matilde Salvador depenent de la Universitat de València.

"Berlín"

La peça teatral Berlín posa en escena a un sol personatge: Eva Braun (1912-1945), l'amant i, quasi ja en l'hora de la seua mort, esposa d'Adolf Hitler (1889-1945).
A través de vuit moments que transcorren en el búnker de la capital alemanya durant les hores prèvies a l'entrada de l'exèrcit soviètic, Eva Braun ens farà partícips de la història d'amor i desamor que va viure al costat del capdavanter nazi, des de la seua primera trobada, passant per la seua turbulenta relació (amb dos intents de suïcidi) fins als últims intents de supervivència.
Eva Braun seria un model de com l'amor i la ingenuïtat poden tancar els ulls a l'apocalipsi que s'estava desenvolupant entre els seus.

Laura Salido
Laura Salido és Llicenciada en Interpretació Gestual per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid, Diplomada en Pedagogia Jacques Lecoq pel Laboratori Internacional de l'Actor en Moviment i Productora d'Audiovisuals, Ràdio i Espectacles.
Ha treballat com a Actriu, Intèrpret, Productora, Dramaturga i Ajudant de Direcció i Professora de manera professional i multidisciplinària. En l'àmbit audiovisual, ha compartit pantalla amb Ernesto Sevilla, Carlos Areces, Juanra Bonet o amb el guionista i director Raúl Navarro.

Escola de Teatre
Al nostre poble, Laura Salido, ha posat en marxa l'escola de teatre "Mintaka Club" per a menuts i adults i junt a Christian Quesada forma "Soul Creator" per a la creació d'obra plàstica.

 

BERLÍN-Cartel-Tamaño-A3-696x994