DSC_0185
02 de de desembre de 2019
L'esport més menut plena Picanya
Més de 400 esportistes participen a l'Encontre d'Escoles Esportives Municipals d'este passat dissabte

Este passat dissabte el Poliesporitu, l'escola Baladre i el Pavelló municipals van acollir una nova edició dels Encontres Esportius Comarcals. Una activitat organitzada pel Consorci Esports Horta, destinada a que l'alumant de les diferents escoles esportives municipals puga reunir-se per a compartir la seua afició esportiva. Fins al nostre poble van arribar més de 400 esportistes de les poblacions d'Alaquàs, Barri del Crist, Albal, Alcàsser, Massanassa, Paiporta, Quart de Poblet, Torrent, Xirivella, Manises i Catarroja. El nostre poble també comptà amb una important representació a totes les disciplines esportives. 

Este dissabte 30 de novembre Picanya fou l'escenari d'una d'estes trobades. El pavelló fou seu de les exhibicions de ball modern i gimnàstica rítmica mentre el poliesportiu municipals van acollir les competicions de tenis, atletisme i futbol sala. Finalment el pati de l'escola Baladre fou punt de trobada per a les escoles de patinatge.

Durant unes hores menuts i menudes van demostrar les seues habilitats i el seu progrés en estes disciplines esportives sempre des del vessant de les escoles esportives municipals amb una vocació integradora i oberta més enllà de la pròpia activitat competitiva.

Foto galeria completa:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/14562/219/encontre-d-escoles-esportives-municipals

Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Resum de la Setmana Esportiva
03 de de juny de 2022

Resum de la Setmana Esportiva

37a Setmana Esportiva
07 de de juny de 2019

37a Setmana Esportiva

Resum de la 36a Setmana Esportiva
01 de de juny de 2018

Resum de la 36a Setmana Esportiva

Resum de la 35a Setmana Esportiva
05 de de juny de 2017

Resum de la 35a Setmana Esportiva