7-1024x683
27 de de desembre de 2019
Música del futur per a encetar l'any
El músic picanyer Josep Garcés presenta "Espai sensorial"

Josep Garcés Pellicer és un jove músic picanyer (enginyer de professió) que ha desenvolupat un software, anomenat "LiveLoop" destinat a la creació i interpretació en directe de música electrònica. Un treball que l'ha permés obtindre una beca del govern holandés (país on actualment resideix) per a continuar fent crèixer "LiveLoop" i posar-ho a l'abast dels músics del món.

Josep Garcés Pellicer inicià els seus estudis a la Unió Musical de Picanya i els continuà al Conservatori Professional de Música de Torrent en l’especialitat de clarinet. Després Josep aparcà el clarinet uns anys,   es graduà en Enginyeria Industrial en la UPV i començà a treballar en I+D. El seu amor per la música és tan gran que començà a estudiar jazz intensament en Sedajazz, amb professors de la talla de Jesús  Santandreu, Javier Vercher i Perico Sambeat. Després de traslladar-se a Holanda per motius laborals, la seua  passió per la música continuà i és acceptat en el Màster  “Live Electronics” del Conservatori d’Amsterdam. És aleshores quan deixa el treball i centra tota la seua energia en desenvolupar noves tècniques musicals. És durant el màster quan Josep desenvolupa "LiveLoop". En l’actualitat, LiveLoop és part del programa d’Investigació del Conservatori d’Amsterdam i Josep és becat per ampliar els seus estudis en ritmes avançats i així continuar desenvolupant LiveLoop amb els coneixements adquirits. 

Concert a Picanya
Este proper divendres 3 de gener de 2020, a les 19h, la SALA D’EXPOSICIONS Carmen Alborch de Picanya (amb ACCÉS LLIURE fins completar aforament) acollirà l'espectacle "ESPAI SENSORIAL" on es barregen música, creativitat i tecnologia. En este espectacle Josep comptarà amb la col·laboració d’ ILL-ESHA (Canadà). Professora de Música i Tecnologia de la Berlkee School of Music.

 

cartell_josep_garces

 

Vídeos relacionats