ATL_SUB-14_00002_resultado
27 de d’octubre de 2020
La picanyera Emma Jiménez s'alça amb el Campionat d'Espanya
Modalitat triatló atletisme sub-14

Este passat cap de setmana del 24 i 25 d'octubre l'estadi del barri de Vallehermoso (Madrid) va acollir el Campionat d'Espanya sub14 individual.

Fins allà es va desplaçar la picanyera Emma Jiménez com a membre del València Club d'Atletisme per a sumar un nou èxit a la seua trajectòria. La nostra jove veïna es feu amb la medalla d'or en la categoria de triatló C, una competició que inclou les proves de 80 metres tanques, longitud i salt d'alçada. La suma de punts obtinguts en totes estes proves va determinar que Emma Jiménez acabara la competició amb el títol de campiona d'Espanya.

Un brotxe d'or a la temporada d'Emma Jiménez, una temporada que, sens dubte, ha estat més que difícil per als i les atletes.