ecoparcmobil
02 de novembre de 2020
Eco-Parc mòbil a l'Av. Sta. Maria del Puig
Per a residus que necessiten especial tractament

Des de hui, 02 de novembre i fins a despús-demà, 04 de novembre (en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00h) es pot fer ús de l'eco-parc instal·lat a l'Av. Sta. Maria del Puig (cantó amb C/ Senyera).


Què es poden deixar en aquest Eco-Parc mòbil?

Entre els elements que es podran depositar en aquesta instal·lació itinerant estan residus d'aparells electrònics (RAAE), xicotets aparells elèctrics, mòbils i carregadors,  joguets electrònics,  olis de motor, pantalles,  tubs fluorescents, tòners i cartutxos d'impressora pneumàtics, càpsules de café, cintes magnètiques, CD i DVD, bombetes, piles, termòmetres, aerosols, productes de neteja, envasos perillosos de metall, dissolvents, pintures, bateries, radiografies...

Gestió responsable dels residus 

Cada dia és més evident la necessitat d'una gestió responsable dels residus. En aquesta gestió, el primer pas està en mans de la ciutadania. Una vegada produït el residus som els ciutadans i ciutadanes els responsables de depositar aqueix residu en el lloc adequat per a garantir el seu òptim tractament. En este sentit, l'extensa xarxa de contenidors, l'Eco-Parc al costat del cementeri vell de Paiporta, estos Eco-Parc mòbils, i fins i tot el Servei Gratuït de Recollida de Voluminosos oferit per l'Ajuntament (n'hi ha prou amb telefonar al 961 591 448) són opcions suficients com per a evitar, per exemple, l'abandó d'andròmines a la via pública.

eco_parc_movil_ubicaciones_2019