manue_lecha
08 de de gener de 2021
El picanyer Manu Lecha publica la seua primera novel·la
"VIP" és un thriller carregat d'emocions

El picanyer Manu Lecha acaba de publicar la seua primer novel·la. "VIP" és el seu primer treball en el món de la literatura tot i que la seua relació amb les lletres va començar des de ben menut. Des de ben jove llegia va un llibre darrere l'altre i se submergia en les seues històries.
Als 14 anys va començar a escriure relats curts i poemes a manera personal com a part de vivències pròpies. Plasmava els seus dia a dia sobre el paper.
El seu primer treball va ser en una distribuïdora de llibres, la qual cosa li va fer estimar més encara la lectura, estimar els llibres físics, sentir la seua olor de tinta recentment impresa, passar les pàgines l'una després de l'altra i apreciar el laboriós treball que és escriure i publicar un llibre, fou llavors quan li va sorgir la idea que algun dia el mateix escriuria un llibre per a més tard poder publicar-lo.
El seu primer llibre "V.I.P.", tot i que va nàixer al 1999, ha vist la llum ara durant el confinament de Març de 2020.

El llibre
La identitat de la protegida, de la nostra VIP és Esperanza Rivera Mosqueira. És la comptable del presumpte narcotraficant gallec Arturo Ulloa Sánchez. Pel que sembla estava en el lloc i moment equivocat i va veure alguna cosa que no degué veure. Segons les fonts ella té en la seua poder informació que podria acabar amb el narcotràfic de cocaïna per una bona temporada. Ha de declarar davant el jutge en menys d'un mes, però... que pot passar en quatre setmanes?
Aquesta és la història d'un grup de cinc escortes que protegiran amb la seua vida si és necessari a la testimoni. Cinc homes durs, seriosos, forts, però amb ànima i cor, amb sentiments més enllà del seu treball.

manue_lecha