recorma_estacio_1
19 de de maig de 2021
Ferrocarrils de la GV modernitzarà l'estació de Picanya
Millores en matèria de seguretat i accessibilitat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), remodelarà l'estació de Picanya per a dotar-la de nous accessos i línies de validació, com a part d'un pla d'actuacions que afecta 32 estacions de superfície de Metrovalencia i 12 del Tram d'Alacant.
El projecte recull la demolició dels actuals accessos a l'estació, de manera que a l'estació sol s'accedirà pel vestíbul de l'edifici i per dos punts de validació de nova construcció.

Es manté el pas a peu pla
El creuament actual de les línies entre el carrer Pau i l'Av. Jaume I es manté tal qual està en este moment. Amb l'actual regulació semafòrica per a vianants i l'obertura de barreres per al pas dels sepelis.

Més segura, còmoda i sense entrebancs arquitectònics
En la renovada estació s'ampliaran les dues andanes i es construirà un pas inferior entre andanes amb escales i ascensors que permetran l'ús de les instal·lacions a les persones amb mobilitat reduïda..
Per a l'accés, s'instal·laran dos passos de control i accés, de manera que només els usuaris del servei de metro podran accedir a les andanes. D'esta manera es millora la seguretat de la instal·lació tot i impedint l'accés a les estacions a aquelles persones desproveïdes del corresponent títol de transport vàlid per a viatjar.

 

-------- Vídeo del projecte ací. ---------

recorma_estacio_1 

 

recorma_estacio_2 

 

recorma_estacio_3