revisions_pediatria
Cal prestar la màxima atenció a les revisions de pediatria
Donat que les cites es programen amb antel·lació es produixen oblits que generen moltes dificultats a l'hora, per exemple, de tramitar els Informes de Salut per a la matrícula escolar

El Programa "Xiquetes i xiquets sans" estableix una sèrie de controls de salut de gran rellevància per a la supervisió del desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes, tot i incloent el calendari vacunal des del naixement fins als 14 anys, i els informes de salut escolar a l'inici de cada etapa educativa.
En aquesta època de l'any s'acosta el moment de les matricules del pròxim curs escolar i amb això, la necessitat d'aportar l'Informe de Salut Escolar que es genera en les visites que formen part d'aquest Programa, als 3 anys, 5-6 anys, 11-12 anys i 14 anys.

Cal prestar la màxima atenció al calendari de cites
És responsabilitat dels pares i mares sol·licitar cita prèvia per a aquestes revisions; i de molta importància, acudir puntualment a les cites d'estos controls de salut. També és importat anul·lar la cita amb temps si no es podrà acudir. El buit que no utilitzareu, pot ser ocupat per un altre xiquet o xiqueta. Avisar  el mateix dia o no acudir a la consulta, impedix aprofitar eixes consultes que queden lliures.
No acudir a les revisions previstes pot fer que molts xiquets i xiquetes no puguen aportar el seu Informe de Salut Escolar en el moment de la matrícula.
Pareu atenció i recordeu acudir a la vostra cita, o anul·leu-la amb l'antelació suficient per a poder citar a un altre xiquet/a si no podeu acudir.
No podem oblidar-nos de la salut de menudes i menuts.

 

revisions_pediatria

Vídeos relacionats
A l'Escola Caminant
17 de de novembre de 2022

A l'Escola Caminant

Cor Les Veus de la Memòria
18 de d’octubre de 2017

Cor Les Veus de la Memòria

Homenatge als donants de sang
26 de de novembre de 2008

Homenatge als donants de sang