02_concert_banda_juvenil_cartell_festiu_al_fresc
22 de juny de 2021
Tres concerts a càrrec de la Unió Musical de Picanya
Banda juvenil, unió coral i banda al complet

Dins la programació d'activitats culturals i lúdiques per als mesos de juny i juliol que l'Ajuntament de Picanya ha posat en marxa sota el nom de fESTIU AL FRESC!, la Unió Musical de Picanya ha programat tres concerts on podrem disfutar de les actuacions de la Banda Juvenil, la Unió Coral (Cors Infantils, Jove i Adults) i el concert final a càrrec de la banda al complet.

 

DIUMENGE 27 de juny
20.00h - Pati Escola Baladre
CONCERT DE LA BANDA JUVENIL
de la Unió Musical de Picanya
[RESERVA ENTRADES ACÍ]

 

DILLUNS 5 de juliol
20.00h - Pati Escola Baladre
FESTIVAL CORAL
amb l’actuació dels
CORS INFANTIL, JOVE I ADULT
de la Unió Musical de Picanya
[RESERVA ENTRADES ACÍ]

 

DIMARTS 6 de juliol
22.30h - Pati Escola Baladre
CONCERT DE LA BANDA
de la Unió Musical de Picanya
[RESERVA ENTRADES ACÍ]

 

02_concert_banda_juvenil_cartell_festiu_al_fresc

 

fESTIU AL FRESC!
L’actual situació sanitària no permet encara pensar en un programa de Festes Majors com el d’anys prepandèmics. Els actes massius, amb molta interacció personal, són absolutament impensables. Però això no vol dir que, donada l’experiència adquirida, no es puga pensar en un programa lúdic-cultural que ens permeta, poc a poc, anar fent passos cap a la desitjada normalitat.
Per a totes les activitats cal inscripció prèvia (per mitjà d'esta mateixa plana). Totes les activitats són gratuïtes excepte les nits joves a la piscina per a les que caldrà comprar la corresponent l'entrada (preu: 1€).
Estes activitats poden variar en funció de l'evoluació de l'actual crisi sanitària. Preguem la màxima col·laboració de totes i tots en el compliment de les normes de protecció front a la COVID-19. 

Més informació ACÍ.


Galeries relacionades
Notícies relacionades