DSC_0016
28 de setembre de 2021
Nous lavabos i vestidors per al Centre Cultural
Es transforma l'espai ocupat per la cafeteria

Amb el pas del temps, els lavabos i vestidors del Centre Cultural, situats en soterranis, havien quedat obsolets. Les noves necessitats, les noves normatives, plantejaven la necessitat d’una actualització. Esta modernització era impossible si es mantenia la localització original en soterrani que generava molts problemes d’accessibilitat, seguretat, evacuació de residus...
Transformació de l’espai
La solució triada, l’única viable, ha estat la transformació de l’espai que abans ocupava la cafeteria (un servei que es pot trobar en fins a cinc locals pràcticament en la mateixa plaça) i construir dos nous lavabos perfectament adaptats en quant a condicions de seguretat i accessibilitat i també un nou vestidor polivalent.
Estes obres també han permés resoldre el problema de connexió dels lavabos amb la xarxa de clavegueram.
Les obres han aprofitat el temps sense activitat del Centre Cultural marcat per la pandèmia i la seua finalització està prevista en un mes.

 

DSC_0015 

 

51265a4e-2f44-4644-91dd-d3470bbcf764 

DSC_0013