cartell_yonkis_del_dinero
30 de de març de 2022
Xavi Castillo presenta "Yonquis del dinero"
Centre Cultural de Picanya, 7 d'abril

El dijous 7 d'abril (20.00h) el Centre Cultural de Picanya acull la representació del monòleg "Yonquis del dinero". Un text al voltant del llibre "YONQUIS DEL DINERO: Las diez grandes historias de la corrupción valenciana " de Sergi Castillo a càrrec del còmic valencià Xavi Castillo i la seua companyia Pot de Plom.
"Yonquis del dinero" és un passeig entre els deu casos de corrupció de més impacte que durant 25 anys hem viscut a la Comunitat Valenciana, alguns dels quals encara s'estan jutjant; un fresc històric i un exercici de memòria perquè no oblidem i que no torne a succeir.

 

ENTRADES

Cal emplenar aquest FORMULARI DE RESERVA D'ENTRADES

Únicament es poden reservar 2 entrades per persona.
Una vegada hages complimentat i enviat el formulari, en els dies posteriors, rebràs un correu en el que et confirmaran la reserva i els dies, horari i lloc en que has de recollir les entrades.
Les entrades que no siguen recollides en el termini establert es tornaran a posar a disposició de la ciutadania.

Activitat gratuïta. AFORAMENT LIMITAT. Imprescindible inscripció i confirmació de les entrades. 

LES BUTAQUES SERAN ASSIGNADES  PER ORDRE D'INSCRIPCIÓ. És important que les sol·liciteu quan estigueu segurs que aneu a assistir. 

D'acord amb les normes sanitàries vigents l'ús de la mascareta és obligatori durant el temps de permanència en el Centre Cultural.

 

cartell_yonkis_del_dinero