DSC_0034
17 de maig de 2022
En marxa les obres per a la finalització de la Residència de Majors
Ja ha arrancat el procés per a la reforma integral de tot l'edifici que oferirà 140 llits i 25 places de centre de dia

Tal com vam anunciar a finals de gener ja estan en marxa les obres per a la finalizació de la residència i centre de dia de la carretera cap a Torrent.

Les obres estan sent executades per la UTE Cobra-Servitria per a la concesionària final del projecte, l'empresa valenciana Solimar, una entitat dedicada a la gestió integral de més de 1.200 places, amb centres ja en funcionament a les comarques de la Ribera Alta, La Ribera Baixa, L´Horta Sud, La Safor i la Vall d'Albaida.

En total seran reformats 7.268,54m2 per a generar una instal·lació que oferirà un total de 93 habitacions, 140 llits i 25 places de centre de dia.

 DSC_0030 

DSC_0034

 

El final d'un procés extremadament complicat
Estes obres que ara s'inicien suposen el final de l'embolic judicial i burocràtic en el que s'havia vist abocat esta instal·lació tocà a la seua fi amb l'admissió per part del jutjat número 4 de Torrent de la solució i l'empresa proposada per l'Ajuntament de Picanya que, amb nova llicència d'activitat i nova llicència d'obres ja concedides té previsa la finalització del projecte i la seua posada en marxa en aquest any 2022..
Una solució que ha arribat després d'una infinitat de complicacions que han anat des de la fallida i desaparició de l'empresa gestora del projecte, els problemes generats pels canvis normatius i, finalment, la judicialització de tot el procés per part dels diferents creditors de la desapareguda empresa concessionària.

Una trajectòria de dificultats administratives, legislatives, judicials... que, a base de treball constant, els serveis municipals han aconseguit resoldre gràcies a un treball constant des de la fallida de l'empresa gestora designada inicialment. A partir d'eixe moment els serveis municipals es van centrar en la cerca d'una solució que passava per, d'una banda aconseguir una nova empresa gestoria i, d'altra banda, aconseguir la resolució dels diferents processos judicials oberts.

 

Edifici projectat:

residencia_majors

Galeries relacionades