DSC_0320
01 de de juny de 2022
Lliurats els Premis Camí de la Nòria de poesia
Quinzena edició

Després dels inevitables dos anys d'absència marcats per la pandèmia, ahir, el Centre Cultural va tornar a acollir, dins la programació del Maig Literari 2022, l'acte de lliurament dels premis Camí de la Nòria de poesia. Uns premis que, convocats per l'Associació d'Alumant del Centre de Formació de Persones Adultes i l'Ajuntament de Picanya, arriben ja a la seua 15a edició.

Guanyadors
En esta edició 2022 el jurat va premiar les següents obres:

-Categoria Valencià: el poema “Foscor sorda “ de Josep Ferragut Soler
-Categoria Castellà: el poema “Mi refugio (poema 70)” de Ricardo Ruiz Fran
-Categoria Picanya: el poema “Mis padres” de Xelo Mañas Bolarin     

Homenatge a Laura Cabedo Cabo
Esta 15a edició, conduida per la periodista cultural Amàlia Garrigós, també fou aprofitada per l'organització per a retre homenatge a la poetessa Laura Cabedo Cabo que va faltar al desembre de 2021. Laura fou guanyadora d'este premi Camí de la Nòria en diferents edicions i, en els darrers anys, havia format part del jurat. Des de l'organització dels premis es va voler destacar la seua fonamental contribució a la trajectòria d'estos guardons poètics picanyers.

Música per a cloure
La música, sempre tan vinculada al món de la poesia, va tancar l'acte. L'actuació de María Carmen Sáez Lorente (poetessa), Néstor Mont Ferrís (músic) i el picanyer Jordi Pastor (músic) amb un recital de poetes musicats que forma part del seu treball "La lluna a les butxaques".

Fotogaleria completa de l'acte ACÍ.