obres_carrer_sant_antoni
15 de de desembre de 2022
En marxa les obres de renovació de la xarxa hidràulica i voreres al carrer Lluís Vives
Les canonades de fibrociment estan sent substituïdes per materials de fundició

Ja estan en marxa les obres per a la renovació de la xarxa hidràulica i les voreres del carrer Lluís Vives, entra l'avinguda Sta. Maria del Puig i l'Av Generalitat.

En estes obres s'està realitzant la renovació de la xarxa hidràulica i en concret a la substitució de l'actual xarxa de fibrociment (amb els problemes de fugues i deteriorament que este material implica) per una xarxa resolta en canonada de fundició, amb renovació de les escomeses domiciliàries mitjançant registre amb tapa de fundició en vorera, dotat de clau i comptador situat en la façana de l'abonat. Amb la finalitat de no tallar el subministrament en cap moment de l'execució de les obres s'ha instal·lat una xarxa en polietilé (PEAD) aèria, amb caràcter provisional connectada a cadascuna de les escomeses domiciliàries i als punts extrems d'entroncament.

També voreres
En la línia dels treballs fets en altres zones del poble, el carrer, mantindrà les plataformes diferenciades per a vehicles i vianants i es resoldrà amb els materials estàndard que està utilitzant l'Ajuntament en la resta de la població tot i tot i seguint els mateixos criteris geomètrics i de qualitats, amb els encreuaments a nivell elevant la banda de rodadura, amb l'excepció de l'entroncament est amb l'avinguda Generalitat, que es resol tot i abatent la vorera en un dels seus costats per a la seua connexió més enllà del carrer.

obres_carrer_sant_antoni