CONSELL 2022-2023
28 de de desembre de 2022
Un nou Consell de Xiquetes i Xiquets comença el seu treball
Els membres s'han triat, per sorteig, entre els xiquets i xiquetes de 4t i 5t de primària dels centres educatius: Baladre, Ausiàs March i Gavina

Com ja sabreu, Picanya forma part del Projecte Internacional “La ciutat dels xiquets i de les xiquetes “ liderat pel pedagog italià Francesco Tonucci.

Entre altres iniacitives, este darrer trimestre de 2022 ha iniciat el seu camí un nou Consell de xiquets i xiquetes de Picanya.

Durant el mes d'octubre, es va realitzar l'elecció, per sorteig, dels xiquets i xiquetes de 4t i 5t de primària dels tres centres educatius, CEIP Baladre, CEIP Ausiàs March i Escola Gavina destinats a formar part d'este nou consell.
El passat 18 de novembre es va realitzar, al Centre Cutural del nostre poble, la primera reunió del Consell de xiquets i xiquetes, que va ser informativa, en la qual van participar tant els xiquets i les xiquetes com les seues famílies.
Al desembre ha tingut lloc la primera reunió del Consell de Consell de Xiquets i Xiquetes de Picanya, al Ceip Baladre. Esta trobada ha servit per a establir les bases sobre les que este consell desenvoluparà el seu treball i que xiquetes i xiquets manifesten les seues preocupacions i problemàtiques en la seua relació amb la resta del municipi i puguen aportar idees i solucions des d'una perspectiva diferent.

 

CONSELL 2022-2023 

reunio families consell 18-11-2022

Vídeos relacionats
A l'Escola Caminant
17 de de novembre de 2022

A l'Escola Caminant