IMG_6658
11 de d’abril de 2023
Finalitzades les obres en el carrer Lluís Vives
S'ha renovat la xarxa hidràulica (abastiments i clavegueram), les voreres, la calçada i els creuaments

Ja estan finalitzades les obres del carrer Lluís Vives entre les avingudes Generalitat Valenciana i Santa Maria del Puig.

En estes obres s'ha procedit a la renovació de la xarxa hidràulica i en concret a la substitució de l'antiga xarxa de fibrociment per una xarxa moderna que evite problemes de pèrdua d'aigua, emboçaments, fugues d'aigues negres, etc... Una intervenció que, malgrat quedar soterrada, resulta clau per a l'abastiment d'aigua potable en les millors condicions de seguretat i també per a l'eliminació de residus per via del clavegueram.


També voreres i calçada
En la línia dels treballs fets en altres zones del poble, el carrer, manté les plataformes diferenciades per a vehicles i vianants i s'ha resolt amb els materials estàndard que està utilitzant l'Ajuntament en la resta de la població tot i seguint els mateixos criteris geomètrics i de qualitats.
Els encreuaments, com en altres punts del poble s'han elevat per a prioritzat el pas de vianants per davant del pas de vehicles. 
Finalment també s'ha renovat tot l'asfaltat de la calçada amb la conseqüent renovació de la pintura vial i senyalització.

IMG_6658  

IMG_6664 

IMG_6661 

IMG_6665

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats