spining_cartel
18 de d’abril de 2023
Màster Class Solidària d'Spinning
Organitzada per la Penya Ciclista Tarazona amb el suport de l'Ajuntament i a benefici de la secció d'oncologia de l'Hosptial La Fe. Inscripció oberta.

El proper diumenge 21 de maig la Plaça del País Valencià acull la Master Class d'Spinning organitzada per la Penya Ciclista Tarazona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya.

L'esdeveniment es realitzarà a la plaça (a l'aire lliure), el dia 21 de maig i consistirà en 3 blocs d'una hora. El primer bloc començarà a les 10:00h., el segon bloc a les 11:00h. i el tercer a les 12h. La Màster class estarà dirigida per 3 monitors de molt alt nivell.

Esdeveniment solidari
Tots els diners que es recapte anirà a benefici de la fundació Juegaterapia per a realitzar un projecte en la secció d'oncologia infantil de l'Hospital La Fe de València, anomenat: “El corredor dels somriures”

Inscripció
Cada inscripció correspondrà a una bicicleta, però aquesta podrà ser usada per una sola persona o compartida per diversos participants que vulguen anar rellevant-se durant la sessió.
El preu per bicicleta és de 30€, per a les 3 hores que dura l'esdeveniment.
Per a inscriure't pots fer-ho cridant o enviant un whatsapp al número 616693018 o dirigint-te a la immobiliària FuturPiso situada en Carrer Mestre Palau, 8 de Paiporta en horari d'oficina.
O també pots adquirir la teua entrada en: Herbonova, Verge del Pilar 12. Picanya.  

Col·laborar
Si pel que siga no podeu assistir o no podeu pedaejar, i voleu col·laborar amb la causa, podeu fer un donatiu a aquest número de compte: ES29 3118 2025 6127 2000 3506  En el concepte heu de posar “BICI ZERO”.

 

spining_cartel